"Укрспирт" про санкції: "Гелловін вдався!"

У державному підприємстві "Укрспирт" заявили, що потрапити у санкційний список Кремля - це визнання

Про це підприємство повідомило у Facebook. 

"56 місце ДП "Укрспирт" у російському санкційному списку - це визнання нашої стратегії на диверсифікацію виробництва, ініціатив з провадження обов`язкової високооктанової, органічної добавки-біоетанол, яка частково зменшить імпортозалежність від російських нафотопродуктів та конкурентно-спроможності Української економіки", - йдеться у повыдомленні. 

"Укрспирт" зазначає, що з вересня 2017 року підприємство припинило будь-які зв'язки з РФ, не постачає власної продукції до Російської Федерації та не споживає її сировину і комплектуючі у виробництві. 

У повідомленні підприємство закликало всіх учасників ринку припинити виробництво та продаж лікеро-горілчаної в Російський Федерації та на окупованих територіях.

"Не всі учасники лікеро- горілчаного ринку, особливо горілчані компанії відомі бренди дотримуються такої стратегії та продовжують виробництво і продаж лікеро-горілчаної продукції в Російській Федерації та на окупованих територіях, сплачують там акцизи, податки та підтримують ворожу агресію", - прокоментували у підприємстві.