Всі твори Шекспіра вмістили в один "твіт" з картинкою. Як це вдалося

Користувач твіттера заявив, що зміг вмістити всі твори Вільяма Шекспіра в одне повідомлення із його портретом і написом "розпакуйте мене"

Про це повідомляє Motherboard.

За його словами Девіда, зображення - це прихований zip-архів, у якому він сховав розбитий на кілька частин rar-архів. Незважаючи на те, що Twitter автоматично стискає, розтягує і зменшує зображення, метод стиснення, використаний @David3141593, працює.

"Я просто тестував, щоб побачити, скільки необроблених даних я міг би перетягти в Твіттер", - написав він пізніше. Видання зазначає, що подібний метод може бути використано для розповсюдження шкідливого програмного забезпечення.

Щоб розпакувати даний архів, зображення потрібно завантажити, перейменувати з формату .jpeg в .zip і після цього розпакувати (а потім розпакувати ще раз, вже як .rar).

У zip-архіві знаходиться rar-архів, розбитий на 31 частина. У них знаходиться html-файл з творами Шекспіра, який важить 7 мегабайт (розмір картинки в твіттері - 2 мб). Програміст поки не розкриває, як він домігся такого стиснення, але обіцяє викласти свій код у відкритий доступ.