Із монахині - в порно: соцмережі обговорюють історію жінки, яка кардинально змінила кар'єру

Історія жінки стала вірусно у соцмережах: після 8 років життя в монастирі вона кардинально змінила кар'єру через закоханість

Про це пише портал News.com.au

Колумбійка Юду Пінеда ще з дитинства була залучена до церкви.Коли їй було 10 років, до її школи завітали черниці - і тоді дівчина зрозуміла, що також хоче піти цим шляхом. Вона приєдналася до монастиря і навчалась там понад 8 років.

Незважаючи на любов дівчини до церкви і її вчення, дівчина вирішила шукати собі роботи в іншому місці, через своє кохання до вчителя теології.Тоді вона зрозуміла, що це покликання - не для неї, і сама вона не зможе щасливо жити без чоловіків.

Згодом вона почала працювати в "Нестле" в Медельїні, і познайомилася там з Хуаном Бусто. Чоловік вербував веб-кам моделей і дівчина погодилася на його пропозицію.

Нині колишня монахиня працює на одному з онлайн-ресурсів для дорослих, а свою роботу називає порядною й артистичною. "В цьому немає нічого поганого", - додає дівчина.

Фото 18+

"Спочатку мені було погано, але тепер я в порядку, і я відчуваю себе добре, коли йду до церкви. Я ніколи не пропускаю п'ятничні молитви, суботні збори або недільну месу", - розповідає Юду.

Вона додала, що її священик спочатку спробував поговорити з нею про її нову професію, але вона його  проігнорувала.

Наразі історія поширюється у соцмережах: тільки англомовними публікаціями поділилося більше 1,5 тисячі людей.