Через несправний обігрівач у Дніпрі згоріла сім'я з дитиною

У ніч з 2 на 3 листопада у місті Дніпро сталася в пожежа в 1-кімнатному помешканні в багатоповерхівці на вулиці Робочій, 164

Займання почалося близько 00:30. Вогонь забрав життя трьох людей, серед яких - одна дитина, передає місцевий портал Інформатор.

На місце події відразу ж вирушили 3 бригади ДСНС, у машини швидкої допомоги і патрульний екіпаж.

Рятувальники, прибувши на місце, з'ясували, що осередок займання знаходиться в однокімнатній квартирі на 2-му поверсі і відразу ж приступили до гасіння. Попередньо, на момент загоряння в квартирі знаходилися 4 людини.

За словами патрульних, пожежа сталася через обігрівач, від якого полум'я розповсюдилося на домашні речі.

Незважаючи на те, що рятувальники одразу прибули на місце події, врятувати мешканців квартири не вдалося. В результаті пожежі загинули три людини, один з них дитина. Відразу після ліквідації пожежі, медики констатували смерть двох людей: чоловіка і жінки. Лікарі в машині швидкої допомоги намагалися врятувати життя дитині, але цього зробити не вдалося.

В квартирі перебувала ще одна дитина, яку відвезли в дитячу лікарню. Відомо, що це хлопчик у віці 4-5 років, з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння (стан середнього ступеня тяжкості).

Пожежу вдалося локалізувати о 00:51, повністю ліквідувати в 1:01. До гасіння пожежі залучили два відділення 2-ої та 5-ої державних пожежно-рятувальних частин.

Місце події огородили червоною стрічкою. Дані загиблих і госпіталізованого дитини встановлюються. На місці працює патрульна поліція і слідчі. Всі деталі та обставини події з'ясовуватимуть правоохоронці.