GTA у реальності: 11-річний хлопчик влаштував гонитву із поліцейськими, викравши авто матері

11-річний школяр з Брукліна викрав автівку матері і спровокував "майже голівудську" гонитву. Він зробив це, щоб помститися за відібрану приставку PlayStation

Про це повідомляє Yahoo News.

Поліції Огайо довелося ганятися за джипом, який носився по вулицях зі швидкістю більше 110 кілометрів на годину, ігноруючи світлофори. Автомобіль промчав повз одну із патрульних автівок, після чого відразу ж почалася погоня.

За кермом був 11-річний школяр. Виявилося, що підліток викрав Dodge Durango у власної матері після того, як вона відібрала у нього PlayStation.

Жінка розповіла поліції, що вже лягала спати, коли помітила, що ключі зникли. Незабаром подзвонив чоловік, який розповів, що бачив їх позашляховик на одному з авеню. Мати додала, що хлопчик, очевидно, був сильно засмучений і взагалі страждає від поведінкових і емоційних проблем.

Поліція переслідувала автівку кілька миль, але пригальмувала, коли з'ясувалося, що за кермом дитина. У підсумку школяр потрапив у невелике ДТП і зупинився сам, отримавши незначні травми.

Nypost зазначає, що в жовтні минулого року цей же підліток влаштував таку ж погоню з копами по тій же самій причині.

Згідно з повідомленнями поліції, хлопчик страждає від дефіциту уваги, гіперактивності та біполярного розладу. Сам школяр "виправдовувався" тим, що йому було нудно.

В інтерв'ю батько хлопчика, Крістофер Хемптон, сказав, що дитина думає "що все це смішно" і що у нього склалося враження, що він уникне покарання за злочин вдруге. Він також звинуватив відеоігри, такі як Grand Theft Auto, у впливі на поведінку дитини.

За його правопорушення у 2017 році хлопчику було пред'явлено звинувачення в кримінальному злочині, але тоді йому вдалося уникнути покарання. Цього разу так не буде, стверджують у поліції.