Окупанти обстріляли свиноферму на Донеччині зі 120-мм мінометів

У середу, 7 листопада, російські терористи обстріляли із заборонених 120-мм мінометів сільськогосподарське підприємство "Бахмутський аграрний союз" у Новолуганському Донецької області

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"6 листопада 2018 року під вогнем бойовиків знову опинилось сільськогосподарське підприємство "Бахмутський аграрний союз" у Новолуганському. Багатостраждальній свинофермі вкотре завдано значних матеріальних збитків", - йдеться у повідомленні.

Українська сторона СЦКК з’ясувала, що загарбники обстрілювали підприємство близько 17:40 з напрямку Доломітного, де 2 листопада безпілотник ОБСЄ зафіксував появу нових траншей загальною довжиною 400 м.

На місці обстрілу виявили пошкодження від вибуху міни калібру 120 мм, яка спрацювала від влучання в гілку дерева навпроти цеху санітарного забою "БАС", воронку в асфальті від 120-мм міни на території транспортного цеху "БАС", чотири воронки в асфальті від влучання 120-мм мін на території приватного підприємства "КОМУН-ВІТ".

На території "БАС" 120-мм міна пошкодила металеву огорожу, повітряний конденсатор та фреонопровід холодильної установки, металеві двері, скляні вікна та електричні проводи цеху санітарного забою, стіни паркану та стіни поста охорони, пластикове вікно та стіну кабінету начальника транспортного цеху, вхідні двері на другий поверх будівлі, стіни коридору другого поверху будівлі транспортного цеху, пристрій для збирання соняшника, молоковоз ГАЗ, автомобілі "Газель" і КамАЗ, а також трактор "Беларусь".

На щастя, ніхто з цивільних унаслідок обстрілу не постраждав.