"Батьківщина" та "радикали" бойкотують голосування в Раді

8 листопада фракції "Батьківщина" та "Радикальна партія Олега Ляшка" відмовились голосувати за законопроекти, якщо не ухвалять постанову про введення мораторію на підвищення ціни на блакитне паливо, на газ

Про це повідомила народний депутат від "Самопомочі" Тетяна Острікова у ефірі Еспресо.TV.

Вона пояснила причину затримки виходу парламенту у робочий режим із перерви.

"Перерва оголошена головою Верховної Ради на підставі заяви двох фракцій, "Батьківщини" і "Радикальної партії Олега Ляшка" у звязку з тим, що вони відмовилися голосувати за будь-які законопроекти, допоки не буде поставлена на голосування і ухвалена їх постанова про введення мораторію на підвищення ціни на блакитне паливо, на газ. Тому наразі голови фракцій радяться у кабінеті голови Верховної Ради", - заявила Острікова.  

Юлія Тимошенко у Верховній Раді виступила з вимогою "розслідувати корупцію з "Нафтогазом" президента і всього його оточення щодо незаконного встановлення ціни на газ. 

"Наша фракція буде боротися за те, щоб скасувати ці підвищення ціни на газ. Ми не будемо сьогодні голосувати за жоден закон, поки не буде проголосована ця постанова. І ми закликаємо всі чесні фракції не голосувати ні за що, поки з людей не знімуть це підвищення на газ", - заявила Тимошенко.