Samsung показала смартфон зі складним екраном. Він перетворюється на планшет

Samsung вперше продемонструвала прототип смартфона з гнучким екраном: за допомогою спеціального дисплея Infinity Flex смартфони можна буде розкладати до розмірів планшета, і навпаки

Про це повідомляє The Verge.

У розгорнутому стані діагональ екрану складає 7,3 дюйма з роздільною здатністю 1536х2152. Якщо скласти телефон, то основним стане інший дисплей з діагоналлю 4,58 дюйма;

Більшість характеристик пристрою, ціну та назву на презентації не розкрили. Після анонса технологію від Samsung стали називати в соцмережах "революцією" на ринку, але у журналістів профільних видань такі заяви викликали сумніви: пристрій не можна назвати "комфортним" а його дизайн надто застарілий для 2018 року.

Представники Samsung відзначили, що телефон з гнучким екраном вийде у 2019.

Журналіст TechCrunch Девін Колдуей назвав смартфон з гнучким екраном від Samsung "великою помилкою", яка швидше за відкине індустрію назад. "Є безліч способів обіграти складаний екран креативніше. Але вони зробили це ", - каже Колдуей.

"Я хотів би привітати Samsung з тим, що вона спробувала уявити щось дійсно нове. Але цей пристрій виглядає дійсно дивно, і це не в хорошому сенсі. По суті це дуже товстий телефон з величезними рамками навколо маленького екрану, який при відкритті стає маленьким планшетом. Ніхто не захоче купувати таке!", - каже він.

У більшості своїй ЗМІ зійшлися на думці, що "революція" - це просто товстий маленький смартфон, який навряд чи будуть масово використовувати в 2018 році.