Шахрай викрав гроші колишньої дівчини, щоб звозити в Париж коханку

У Лондоні винесли вирок чоловіку, який вкрав дані банківської картки колишньої дівчини і витрачав її гроші, щоб купувати подарунки іншій

 Про це повідомляє Independent.

29-річна Енджел Ексфорд протягом кількох місяців зустрічалася з 26-річним Майклом Фезенфелдом, який на їх останньому побаченні прикинувся, що в нього поцупили гаманець і попросив дівчину позичити йому свою картку, щоб розплатитися за нічний клуб, напої та їжу. Вона вагалася, і чоловік запевнив її "що він директор фірми і йому не потрібні її гроші".

Наступного дня Фезенфелд припинив з нею спілкуватися, а через місяць з її банківського рахунку стали зникати гроші. Дівчина подзвонила в банк і заблокувала карту, але на той час зникло вже 1,2 тисячі фунтів стерлінгів.

Про подробиці своїх "пригод" дівчина також розповіла у треді на Twitter.

Однією з покупок були квитки до Парижу. Скориставшись надісланим банком повідомленням, де було вказано код бронювання, дівчина отримала повну інформацію про покупця в польоті. Квитки були куплені на ім'я її колишнього та невідомої жінки.

Ексфорд зрозуміла, що історія про вкрадений гаманець була вигадана тільки для того, щоб скопіювати дані її карти. Вона стала звіряти дати платежів з постами, які Фезенфелд робив в соцмережах.

Після покупки авіаквитків він похвалився в Twitter, що летить в Париж з дівчиною. Жінка, з якою він летів до Франції, написала в Instagram про букет, який хлопець надіслав їй на роботу. Якраз цього дня з карти Ексфорд був здійснений платіж флористу. Частину грошей було витрачено на платні телеканали, паркування та інші цілі.

Коли Фезенфелд і його нова дівчина приїхали в лондонський аеропорт Гатвік, щоб полетіти в Париж, їх зустріла Ексфорд з поліцією.

"У мене (ще під час роману, - ред) була підозра про якусь дівчину з Брістоля, але я не мала реальних доказів. Я зіткнулася з ними, і він сказав, що вона "близька подруга". Я була дурепою", - пише жінка.

Чоловіка затримали і звинуватили в шахрайстві. Суд визнав його винним і засудив до тюремного ув'язнення на термін 26 тижнів з відстрочкою на два роки, а також до 150 годин громадських робіт під наглядом.