Вибори у США і порно: як обрання представників вплинуло на трафік PornHub

6 листопада громадяни Сполучених Штатів пішли на проміжні вибори до Палати представників і Сенату. Видання Mashable поцікавилося, як вибори вплинули на трафік PornHub

Статистику опубліковано у розділі PornHub Insights. 

Доповідь теоретизує, що американці здебільшого "відривалися" до того, як йти на вибори. "Можливо, вони прокинулися більш стривоженими, ніж зазвичай, і їм потрібно було розслабитися", - йдеться на сайті.

У порівнянні із середньостатистичними показниками трафік по США збільшився на 20% в ранкові години і залишався вище середнього рівня до середини дня. 

З 16:00 до 19:00 трафік опустився до -5% нижче середньостатистичних показників в ці години дня і знову пішов на пониження з 10 до 2 годин, коли спостерігали за результатами прямих виборів.

Найбільше збільшення трафіку від жінок (на 21%) спостерігалося о 7 ранку в день виборів. З 9 ранку до середини дня трафік від відвідувачів-чоловіків був пропорційно вищим за середньостатистичні показники в порівнянні з жінками. З 17:00 до 19:00серед жіночої аудиторії відбулося найбільше падіння трафіку.

Старші за 35 років активніше заходили на порносайт о 6 ранку (+ 17%), молоді люди від 18 до 35 активніше відвідували портал о 9 ранку (+ 24%)

При цьому з 18.00 в усіх вікових групах спостерігалося найбільше падіння.  "Ввечері потік з усіх вікових груп рівно падає, що може вказувати на те, що спостереження за результатами цих виборів однаково важливе як для молодого, так і для старшого покоління", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: 5 курйозів минулого тижня: від монахині, що пішла в порно, до гелловінських білок-грабіжників"пенсія" МКС у 2024 і нова китайська космічна станція.