Окуповані території слід залишити без українських пенсій, - Цибулько

Сьогоднішні псевдовибори в окремих тимчасово окупованих районах Донецької і Луганської областей дають українській владі підстави не виплачувати тамтешньому населенню пенсійні виплати

Про це політолог Володимир Цибулько заявив в ексклюзивному коментарі Еспресо.TV.

"За те, що окупанти проводять вибори в ОРДЛО, окуповані території треба повністю позбавити українського пенсійного забезпечення", - наголосив він.

Довідка

11 листопада 2018 року в ОРДЛО відбуваються "вибори" голів "Донецької" й "Луганської" "народних республік" та "депутатів Народної ради".

Зараз "ДНР" у статусі "в.о." формально "очолює" Денис Пушилін.

Окрім Пушиліна, на сьогоднішніх "виборах" в окупованому Донецьку свої "кандидатури" виставили Олена Шишкіна, Роман Храмєнков, Володимир Медведєв і Роман Евстифєєв. Аби створити видимість "демократії" на "виборах до Народної раду" допущено дві близьких до бойовиків організації - "Донецька респубілка" і "Вільний Донбас".

Читайте також: Богдан Яременко: Владоімітатори із ОРДЛО

Аби позбутися приставки "в.о." у підконтрольному росіянам Луганську на "вибори" також йде нинішній ватажок "ЛНР", колишній полковник СБУ Леонід Пасічник. Удавану "конкуренцію" йому складають Олег Коваль, Людмила Руснак, Наталія Сергун.

До "парламенту" бойовиків у Луганську, як і в Донецьку, також йдуть дві організації - "Мир Луганщині" та "Луганський економічний союз".