В окупованому Донецьку відключили мобільний зв'язок

На окупованій росіянами частині Донецької області у неділю, 11 листопада 2018 року, відсутній зв'язок українського мобільного оператора МТС (Vodafone)

Про це інформує Остров з посиланням на жителів вільної території України, які не можуть додзвонитися своїм рідним і близьким.

Сепаратистські ресурси підтверджують цю інформацію, традиційно звинувачуючи в проблемах зі зв'язком українську сторону.

Тим часом, створене терористами "міністерство зв'язку" змушене було визнати, що відключення сигналу сталося на окупованій території.

"По усій території "ДНР" відсутній сигнал українського оператора Vodafone. Попередньо пошкодження оптоволоконної лінії зв'язку між Донецьком і Луганськом. Проводяться заходи щодо визначення місця пошкодження з подальшим ремонтом", - йдеться в повідомленні "відомства".

При цьому сепаратистський мобільний оператор "Фенікс" працює на окупованому Донбасі з перебоями.

Сьогодні на окупованому Донбасі окупаційна адміністрація проводить псевдовибори ватажків терористичних "республік" і "парламентів". Напередодні в сепаратистському сегменті соціальних мереж писали, що бойовики мають намір відключити мобільний зв'язок від українського оператора МТС (Vodafone).

Довідка

11 листопада 2018 року в ОРДЛО відбуваються "вибори" голів "Донецької" й "Луганської" "народних республік" та "депутатів Народної ради".

Зараз "ДНР" у статусі "в.о." формально "очолює" Денис Пушилін.

Окрім Пушиліна, на сьогоднішніх "виборах" в окупованому Донецьку свої "кандидатури" виставили Олена Шишкіна, Роман Храмєнков, Володимир Медведєв і Роман Евстифєєв. Аби створити видимість "демократії" на "виборах до Народної раду" допущено дві близьких до бойовиків організації - "Донецька респубілка" і "Вільний Донбас".

Аби позбутися приставки "в.о." у підконтрольному росіянам Луганську на "вибори" також йде нинішній ватажок "ЛНР", колишній полковник СБУ Леонід Пасічник. Удавану "конкуренцію" йому складають Олег Коваль, Людмила Руснак, Наталія Сергун.