У Нікополі з`явився новий мільйонер “Лото-Забава”!

У родини Гречків з Нікополя свято. Голова сім’ї Олександр виграв у 996 тиражі “Лото-Забава” 1 мільйон гривень.

Переможець розповів, що білети купував регулярно протягом півроку, втім великих сум ніколи не вигравав. Але того особливого дня, згадує чоловік, взяв три лотерейні білети. Один з них виявився щасливим. Про виграш Олександр дізнався спочатку з Інтернету, а потім – на точці продажу лотерей “М.С.Л.”.

Дружина щасливчика одразу не повірила, що чоловік виграв мільйон. Аж поки не побачила чек.

На що витратити гроші, подружжя вже вирішило. Їхня 6-річна донечка невдовзі йде до школи. Підготовка до значущої події — чималі кошти. На гроші, що залишаться, придбають квартиру.

За традицією, кожен мільйонер “Лото-Забава”, приїжджаючи до Києва на отримання грошового сертифіката, також отримує приємний бонус - спеціальну програму “Два дні з життя мільйонера від "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л.". Новоспечені мільйонери пересуваються містом на білосніжному лімузині, вечеряють в ресторанах та відвідують спа-салон. Для Олександра Гречки та його дружини Марини на їх прохання додатково підготували екскурсію до Межигір'я та майстер-клас верхової їзди на конях.

Подружжя продовжить грати у “Лото-Забава”, бо вірить: якщо поталанило один раз, обов'язково пощастить ще.

До речі, Марина та Олександр завітали на святковий ефір, приурочений до 19-річчя "Лото - Забава". Нагадаємо, завдяки цій лотереї в Україні з’явилось 308 мільйонерів. Двадцять дев’ять з них - цього року.