"Зад всім заношу, цей безлад мене дістав": Гройсман про проблеми з опаленням в регіонах

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні Кабмін заявив, що займається тим, чим не повинен займатися прем'єр

Про це йшлося у ефірі Еспресо.TV

Володимир Гройсман емоційно відреагував на виступ народного депутата Сергія Рудика через відсутність опалення у місті Сміла Черкаської області, де, нагадаємо, через це оголосили надзвичайний стан.

Пан Рудик, голова підкомітету ВР з питань держборгу, сказав, що смілянський бюджет не потягне заборгованість Нафтогазу та попросив "натиснути" на нього.

"Це (Нафтогаз - Ред.) наче якийсь монстр у нашій державі, на який ніхто не може знайти управу. Получається дурна ситуація, коли інші міста цю ситуацію змогли врегулювати, а ми не можемо. Ну не працює місцева влада у місті Сміла, і що? " , - додав він.

"Послухай мене уважно. Ви всі граєтесь в демократію. Ті прийшли, ті пішли, а 68 тисяч людей мерзнуть. Я наголошую, що цей безлад мене вже просто дістав. Я інколи займаюсь тим, чим не повинен займатися прем'єр-міністр. Зад всім заношу" , - відповів йому Гройсман.

Прем'єр закликав місцеву владу терміново вирішити це питання, адже Сміла - єдине місто наразі, яке залишилось без опалення.

 

 

Як повідомлялось раніше, через відсутність опалення у Смілянській міській лікарні на Черкащині пацієнтів перевезуть у найближчі лікувальні заклади.