Конфісковані гроші Януковича будуть виділені на оборонний сектор, - Турчинов

Секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що до кінця року конфісковані кошти з оточення Януковича надійдуть до оборонного сектору України

Про це він заявив під час передачі військової техніки, передає Еспресо.TV

За його словами, до кінця року до Міністерства оборони повинний надійти додатковий фінансовий ресурс з конфіскованих коштів оточення Януковича. Не дивлячись на те, що ці гроші знаходяться у банківській системі України, себто підтримують її стабільність, їх треба розподілити у напрямку оборонного сектору. Вони необхідні для збільшення безпеки і оборони України.

"Сподіваюсь, що ще в цьому році ми отримаємо додатковий ресурс для Міністерства оборони та інших силових структур. Це всім відомі конфісковані кошти з оточення Януковича, які знаходились в Українській банківській системі. Їх не дуже хочеться віддавати, адже вони підтримують стабільність банківської системи. Це валютні кошти, але ми не можемо тягнути далі. Ці гроші повинні бути розподілені в напрямку оборонного сектору найближчим часом. До кінця цього року їх не зможуть використати, але це будуть авансові платежі" , - передав Олександр Турчинов.