Трамп пообіцяв гучні звільнення у Білому домі

Президент США Дональд Трамп має намір звільнити кількох високопосадовців у адміністрації Білого дому та міністерствах

Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на Fox News.

Зокрема, Трамп висловився щодо деяких можливих відставок на високому рівні в його адміністрації. Він згадав про міністра внутрішньої безпеки Кірстіен Нільсен, підкресливши, що не задоволений її реагуванням щодо ситуації на кордоні з Мексикою, куди зараз почали прибувати групи "каравану мігрантів".

"Я дуже шаную її. Вона дуже розумна. Я хочу, щоб вона стала більш жорсткою", - сказав Трамп про Нільсен і додав, що нинішня міністр внутрішньої безпеки має шанс продовжити працювати на своїй посаді.

Трамп також натякнув на можливе звільнення глави адміністрації Джона Келлі, зауваживши, що той все ще може залишитися в адміністрації до 2020 року. При цьому видання зазначає, що на місце Келлі може прийти нинішній глава адміністрації віце-президента Нік Ейерс.

Водночас, Трамп дав негативну оцінку заступниці радника з питань нацбезпеки Мірі Рікардел, про можливу відставку якої в Білому домі оголосили цього тижня.

"Я зустрівся з Мірою два дні тому, і ми збираємося її перемістити", - сказав Трамп. Він також розвіяв чутки, що може висунути її кандидатуру на посаду постійного представника США при ООН.