Легендарного англійського футболіста судитимуть за сексуальні домагання

Славетний англійський футболіст Пол Гаскойн постане перед судом за звинуваченням у сексуальних домаганнях

Про це повідомляє BBC.

Гаскойну висунули звинувачення у сексуальних домаганнях під час поїздки у потязі Йорк - Дарем. 20 серпня 51-річний екс-футболіст збірної Англії був затриманий після скарги, що надійшла від жінки, яка стверджувала, що він вчинив стосовно неї дії сексуального характеру, торкнувшись її тіла. Після з’ясування обставин справи колишній футболіст був звільнений до з'ясування обставин події.

Засідання суду в справі Гаскойна відбудеться 11 грудня.

Гаскойн страждає від алкоголізму. Зокрема, в жовтні 2014 року він проходив курс лікування в одній з клінік Лондона. У грудні 2015 року співробітники одного з оздоровчих центрів виявили його без свідомості з кривавою раною на руці в стані сильного сп'яніння. У липні 2016 року він був доставлений до медичного закладу без взуття і з розсіченням на голові, а на початку минулого року Гаскойн отримав перелом черепа внаслідок бійки в готелі.

Пол Гаскойн виступав у складі англійських "Ньюкасла", "Мідлсбро", "Евертона", "Тоттенгема", італійського "Лаціо" та шотландського "Рейнджерс". Разом з клубом з Глазго він став дворазовим чемпіоном країни, в складі "Тоттенгема" став володарем Кубка Англії. За збірну Англії провів 57 матчів, в її складі став півфіналістом Євро-1996. У 2002 році був включений в Зал слави англійського футболу.