Перебили кабелі в котельні: у БПП заявили про саботаж опалення владою Сміли

У найбільшій котельні міста Сміла спеціально були перебиті електричні кабелі

Про це заявив народний депутат Артур Герасімов на погоджувальній раді депутатських фракцій 19 листопада, передає Еспресо.TV

"На найбільшій котельні міста Сміла спеціально були перебиті електричні кабелі саме тоді, коли після втручання президента України опалення почали включати. Хто ж так не хотів щоб мешканці Сміли були з теплом? Точно не центральна влада.", - заявив він.

За його словами, місцева влада штучно зірвала опалювальний сезон та залишила жителів Сміли без тепла. 

"Місцева влада свідомо політично блокувала запуск опалення, намагаючись будь-якими засобами підняти рівень незадоволення місцевих мешканців", - сказав нардеп. 

Герасімов сказав, що місцева влада знайшла 10 млн. грн. на премії "собі улюбленим", керівництву міста та працівникам Міськвиконкому, втім, 8 млн. грн. для опалювального сезону не знайшла. 

"Верховна рада має дати оцінку таким діям як міського голови, так і міських депутатів. Пропоную щоб керівники фракцій проговорили і, якщо буде згода, підписали постанову про перевибори у місті Сміла. Також вважаю, що правоохоронні органи мають розслідувати цю справу як факт бездіяльності або ж як умисні дії чиновників, що мало не призвели до надзвичайних наслідків", - заявив нардеп.