"Справа Клінтона": Левінські розкрила подробиці скандалу в новому серіалі

Моніка Левінські стверджує, що екс-президент США Білл Клінтон переконував її відмовитися від дачі показань у справі про інтимні стосунки між ними

Про це Левінські розповіла в документальному серіалі "Справа Клінтона", який вийшов на телеканалі A & E 18 листопада, повідомляє Радіо Свобода.

У 1998 році стало відомо про роман Клінтона, який тоді був президентом, і Левінські, стажерки Білого дому, якій тоді було 22 роки. Тоді глава держави публічно заперечував факт сексуальних відносин між ними. Після того, як він спростував власні слова, його звинуватили в лжесвідченні, що ледь не призвело до його імпічменту.

Левінські заявила, що зйомки документального серіалу допомогли їй переосмислити події минулого. Вона зізналася, що до сих пір соромиться своїх вчинків, скоєних 20 років тому. Декількома днями раніше вона принесла вибачення Хілларі Клінтон і її дочці Челсі. Але підкреслила, що розчарована тим, що Білл Клінтон не приніс вибачень їй.

У березні Левінські в журналі Vanity Fair розповіла про те, що оцінює свій зв'язок з Клінтоном як "нерівноправний". У той же час вона підкреслила, що вступила в стосунки без примусу з боку Клінтона.

Раніше своїми "одкровеннями" Левінські поділилася, виступаючи на конференції некомерційної організації TED.