Росіяни обстріляли Об'єднані сили з забороненої артилерії та втратили 7 бойовиків

У неділю, 18 листопада, російські найманці на Донбасі 16 разів обстріляли позиції українських військових, при цьому 5 разів - із забороненого Мінськими угодами озброєння

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

Так, із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали позиції Об’єднаних сил в районах населених пунктів Жолобок, Новотошківське, Світлодарськ, Травневе, Верхньоторецьке, Авдіївка, Красногорівка, Павлопіль, Водяне та Гнутове.

Опорні пункти української армії поблизу Новотошківського та Світлодарська терористи також обстріляли зі 120-мм мінометів, а позиції в районах Травневого та Жолобка - з 82-мм мінометів та артилерії калібру 122 мм.

Під час ворожих обстрілів жоден український військовослужбовець не постраждав. Натомість, за даними розвідки, впродовж минулої доби росіяни втратили 7 найманців: трьох окупантів було знищено, ще чотирьох - поранено.

Від початку доби 19 листопада загарбники зі 120-мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли позиції в районі Жолобка. Внаслідок цього обстрілу ніхто з бійців Об'єднаних сил не постраждав.