Білецький кращий за Кошулинського, - "Нацкорпус" про єдиного кандидата від націоналістів

Політична партія "Національний корпус" не підтримує рішення представників окремих націоналістичних організацій щодо Руслана Кошулинського як єдиного кандидатом від націоналістів, вважаючи це рішення кулуарним

Про це йдеться у відповідній заяві  "Нацкорпусу" у Facebook.

"Рішення про підтримку Кошулинського "націоналістичним рухом" було прийнято кулуарно, без широкого обговорення та всупереч Маніфесту націоналістичних сил. Люди, які поставили свої підписи під "документом", не мають реального авторитету серед мільйонів українських націоналістів. Націоналізм – це не емблеми та старі заслуги, а реальні вчинки тут і зараз та широка підтримка громади", - йдеться у повідомленні.

Найбільш прийнятною кандидатурою від націоналістів у Нацкорпусі вважають свого лідера, Білецького.

"Сьогодні Україні потрібні нові лідери, потрібен живий і сучасний націоналізм, головна мета якого – захист своєї країни та кожного українця. Прикладом такого лідера, справжнього захисника своєї країни, є очільник Національного корпусу Андрій Білецький", - зазначили у прес-службі партії. 

Натомість, на думку політолога Тараса Загороднього, в якості єдиного кандидата від націоналістів суспільство сприйме тільки Кошулинського.