Бойка та Льовочкіна виключили з фракції "Опозиційного блоку"

Народних депутатів Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна виключили зі складу фракції політичної партії "Опозиційний блок"

Про це 20 листопада заявив співголова депутатської фракції парламенту "Опозиційний блок" Олександр Вілкул під час свого виступу у Верховній Раді, повідомляє Еспресо.TV

"Півгодини тому закінчилося засідання фракції "Опозиційний блок", на якому було виключено з лав фракції Бойка Юрія  Анатолійовича та Льовочкіна Сергія Володимировича", - сказав Вілкул.

У кулуарах Вілкул повідомив журналістам, що Бойка та Льовочкіна виключили з "за зраду інтересів виборців".

Нагадаємо, 17 листопада новостворена "Опозиційна платформа - За життя" висунула кандидатуру екс-регіонала Юрія Бойка для участі в президентських виборах. Кум російського президента Володимира Путіна та голова політради партії "За життя" Віктор Медведчук, а також лідер партії "За життя" Вадим Рабінович, якого раніше називали ймовірним кандидатом в президенти, підтримали його кандидатуру.

Водночас Сергія Льовочкіна та Юрія Бойка вважаються соратниками відомого бізнесмена Дмитра Фірташа. Висунення Бойка кандидатом у президенти в "Опозиційному блоці" сприйняли без ентузіазму. Імовірним кандидатом від "Опозиційного блоку" вважають Олександра Вілкула, за якого вже проводять агітацію в південних і східних областях.