У Києві встановили рекорд України “Найбільша порція пивної закуски в Україні”. Подія

Рекорд України встановили в пивному ресторані “Just Beer Bar”, який входить до міжнародного ресторанного холдингу L’Kafa Group.

Метр вісімдесят на метр двадцять! Це розмір найбільшої порції пивної закуски. Рекорд України встановили в пивному ресторані “Just Beer Bar”, який входить до міжнародного ресторанного холдингу L’Kafa Group.

“Самий головний мотиватор для нас — це наші гості. Ми завжди тримаємо руку на пульсі і знаємо що потрібно. На сьогодні пивна тема — актуальна. Закусок в нас дуже багато, під кожен сорт пива. Я раджу скуштувати рульки, реберця, крильця”, - говорить президент L’KAFA GROUP Усама Кафа.

Нагородження дипломом. Перерізання стрічки. А приємний настрій цього вечора гостям забезпечив виступ гурту LUMIERЕ.

“Сьогодні в цьому закладі виготовлена найбільша пивна закуска в історії України. Її розміри метр вісімдесят на метр двадцять. В історії рекордів таких досягнень ще не було. Ми внесли ці дані до реєстру. З радістю можемо привітати “Just Beer Bar” і побажати подальших успіхів”, - розповідає Олександр Бодван, представник книги рекордів України.

“Те, що я побачив, мені здається, місце дуже атмосферне, яке житиме і, напевно, вже почало жити своїми традиціями. Тому на чашку кави із закусками я обов'язково прийду з друзями. Поговорити про справи або просто гарно провести час”, - ділиться своїми враженнями Роман, фронтмен групи LUMIERЕ

Заклад має унікальну інноваційну кімнату для правильного зберігання пива.

“Унікальність нашої технології в системі “Cold Room”, де ми можемо зберегти пиво при температурі не вище 8 градусів. Причому кожен сорт пива подається під певним тиском, а його смак заряджає класична музика”, розповідає про технології президент L’KAFA GROUP Усама Кафа.

L'KAFA GROUP, в якій працюють провідні фахівці готельно-ресторанного бізнесу, поcідає провідні позиції на українському ринку з 1998 року. За 20 років діяльності компанія відкрила близько 80 різних ресторанних форматів як в Україні, так і за кордоном.