50 тисяч фанів влаштували ажіотаж на тренуванні аргентинського клубу

Тренування аргентинського клубу "Бока Хуніорс" зібрало на трибунах стадіону "Бомбонера" у Буенос-Айресі 50 тисяч вболівальників

Про це повідомляє "Бока Хуніорс" у twitter.

Фани майже вщерть заповнили стадіон під час тренування перед фінальним матчем Кубку Лібертадорес, у якому "Бока Хуніорс" зустрінеться із іншим аргентинським клубом - "Рівер Плейтом". Через шалений ажіотаж навколо тренування, організаторам довелося закрити вхід на стадіон "Бомбонера", який вміщує 57 тисяч вболівальників.

Кубок Лібертадорес є найпрестижнішим клубним турніром Південної Америки. Вперше в історії турніру в фіналі зустрілися "Бока Хуніорс" та "Рівер Плейт", що представляють Буенос-Айрес. Перший матч відбувся 11 листопада і завершився з рахунком 2:2, гра-відповідь відбудеться 24 листопада на стадіоні "Рівер Плейта".

Протистояння клубів "Бока Хуніорс" і "Рівер Плейт" вважається одним з найпринциповіших у світовому футболі. "Рівер Плейт" є найтитулованішим клубом Аргентини, він 36 разів вигравав чемпіонат країни і тричі - Кубок Лібертадорес. "Бока Хуніорс" за цим показником посідає друге місце - 33 титули в чемпіонаті країни, 6 - в Кубку Лібертадорес.