Хіматака в Солсбері: Британія показала нові відео з "Петровим" і "Бошировим"

Велика Британія оприлюднила три нових відео з агентами ГРУ Росії Мішкіним і Чепігою ("Петров" і "Боширов"), підозрюваними в отруєнні у Солсбері колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки військовою отрутою "Новичок"

Відео оприлюднені на сайті поліції Сполученого Королівства.

"Кадри відеоспостереження зафіксували, як двоє підозрюваних, відомих під псевдонімами "Олександр Петров" і "Руслан Боширов", прибувають до Солсбері та подорожують навколо в неділю, 4 березня", - йдеться у повідомленні поліції.

На одному відео росіяни підходять до турнікетів залізничної станції у Солсбері 4 березня об 11:48. На другому відео підозрювані проходять по Вілтон Роад повз АЗС неподалік від дому Скрипаля.  Це відбувається об 11:58 - безпосередньо перед тим часом, коли, за оцінкою експертів, отруту нанесли на ручку двері дома Скрипаля. 

На третьому відео агенти ГРУ йдуть по Фішертон Стріт близько 13:00 - незадовго до повернення на залізничну станцію та від'їзду до аеропорту Хітроу, звідки вночі вони вилетіли до Москви.

Поліція також оприлюднила фото зразків спеціально створеної контрафактної пляшки для парфумів, яку могли використовувати для транспортування отрути.