Літаки, танки, РСЗВ на кордоні: Порошенко заявив про надзвичайну загрозу вторгнення Росії в Україну

Розвідувальні данні говорять про велику кількість військової техніки противника, яка розташована біля українського кордону

Про це заявив президент під час звернення до громадян, передає Еспресо.TV

У розпорядженні президента є документ, який йому передала розвідка. Документ містить інформацію про те, що перераховує сили противника розташовані у декількох десятках кілометрах від українського кордону.

Розвідка повідомляє про наявність літаків, гелікоптерів, танків, ракетних комплексів, бронетранспортерів та систем залпового вогню.

"Розвідувальні дані говорять про надзвичайно серйозну загрозу суходольної операції проти України. У мене в руках є  документ розвідки, зведення наших розвідувальних даних.  Тут на кілька сторінок – детальний опис всіх сил противника, які розташовані на відстані буквально в декількох десятках кілометрів від нашого кордону. Готових в будь-який момент до негайного вторгнення в Україну.  Рушниця, що висить на стіні, має рано чи пізно вистрілити. А тут – літаки, вертольоти, танки, ракетні комплекси, бронетранспортери, системи залпового вогню."