"Укроборонпром" попросив не "зливати" інформацію про переміщення техніки та озброєння

В "Укроборонпромі" заявили про зміни у роботі підприємств, які входять до складу державного концерну, у зв'язку із запровадженням воєнного стану

Про це заявила прес-служба у Facebook. 

"З огляду на особливий режим роботи цих підприємств "Укроборонпрому", порядок доступу представників ЗМІ на їхню територію може зазнати змін", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підприємства "Укроборонпрому", які розташовані у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях, працюватимуть в особливому режимі.

Зокрема, він включає можливу зміну графіку їхньої роботи, виробничої діяльності та виконання завдань пов‘язаних із функціонуванням державної системи цивільного захисту.

"ДК "Укроборонпром" закликає не поширювати у будь-який спосіб інформацію про переміщення військової техніки та озброєння. Окрім того, просимо пам‘ятати, що Російська Федерація веде активну інформаційну війну, тому необхідно обачно ставитись до неперевіреної інформації", - заявили у повідомленні. 

Крім того, не розповсюджувати інформацію про переміщення військових, військової техніки та озброєння закликали і у ВМС.

Читайте також: Нервовий воєнний стан