"Урядовий кур'єр" опублікував указ про воєнний стан на 60 діб. У Кабміні помилку визнали

В "Урядовому кур'єрі" помилково опубліковано указ президента про введення воєнного стану на 60 діб від 14:00 26 листопада

Про це написала віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе в коментарі під постом журналіста Валерія Калниша у Facebook.

"З'ясували. Помилково надруковано, відповідальні будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності. Оголошення про спростування буде надруковано. Даний указ взагалі скасований. У завтрашньому випуску буде оприлюднено закон і відповідний указ", - повідомила Клімпуш-Цинцадзе.

"Воєнний стан - це очевидно не та тема, довкола якої можливі будь-які маніпуляції з датами, формулюваннями чи неточностями. Тому - в газеті "Урядовий Кур'єр" опублікований Указ президента, який було ухвалено за результатами РНБО. Той документ про введення воєнного стану, який парламент ухвалив вчора (про 30 днів) зараз опрацьовується в юруправлінні і буде завтра надрукований в газеті Голос України", - написала у Facebook народний депутат, голова комітету з питань свободи слова та інформаційної політики в Верховній Раді України Вікторія Сюмар.