Трьох поранених українських моряків перевели з лікарні до СІЗО

Трьох військовослужбовців Військово-морських сил України, яких госпіталізували після атаки ФСБ РФ в Керченській протоці, виписали з лікарні окупованої Керчі

Про це повідомили в медустанові Керчі, передає ТАСС.

"Їх вже немає, виписали", - сказав співрозмовник ЗМІ.

Так званий омбудсмен Криму Людмила Лубіна заявила, що після виписки офіцера СБУ і двох моряків переведуть в СІЗО Сімферополя.

"Я планую зустрітися з моряками в понеділок. Наразі моряки і співробітник Служби безпеки України (СБУ) поміщені в блок слідчого ізолятора в Сімферополі, де раніше утримувалися неповнолітні. Вони знаходяться разом в трьох камерах. У Керченській лікарні під вартою залишаються ще один співробітник СБУ і двоє моряків", - сказала Лубіна.

Вона сказала, що відвідає моряків, щоб перевірити умови їх утримання.

"Як повідомив мені начальник СІЗО Сергій Володимирович Бережний, їх помістили у відремонтований блок з новими матрацами, постільною білизною, надали одяг і засоби особистої гігієни. Вони в повній мірі забезпечені харчуванням. Їм гарантоване медичне обслуговування за необхідності", - сказала Лубіна.

За її словами, саме в цей самий ізолятор, з дозволу лікарів, повинні перевести співробітника СБУ і двох моряків, які були у лікарні в Керчі .

Читайте також: Нервовий воєнний стан