https://static.espreso.tv/uploads/article/2583215/imagesim578x383-105022.gif", "width": 960, "height": 560 }, "description": "Російського актора і режисера Івана Охлобистіна, який є прихильником терористів "Л / ДНР", не пустили на жоден із заходів Тижня російського кіно в Лондоні" }

Фаната "рускава міра" Охлобистіна в Лондоні не пустили на фільм із його участю на Тижні російського кіно

Російського актора і режисера Івана Охлобистіна, який є прихильником терористів "Л / ДНР", не пустили на жоден із заходів Тижня російського кіно в Лондоні

Про це повідомляє "Взгляд".

"Я не знаю, чесно кажучи, для мене ця ситуація в новинку в силу геополітичних змін. Тому я вважаю за краще не розбиратися, я існую в середовищі своїх колег, професіоналів, і мені цього цілком достатньо", - заявив актор.

Представник актора Максим Брусніцин зазначив, що Охлобистіну заборонили з'являтися на заходах Тижня російського кіно через його нетолерантного ставлення до представників ЛГБТ-спільноти. Він додав, що Україна до цього не має відношення.

"Оскільки Іван свого часу висловлювався про геїв, вони попросили організаторів, щоб не порушувати їхню толерантність, щоб Іван утримався від відвідування. Ті люди не мають до цього жодного відношення", - заявив він у коментарі.