Кількість посилок в Україну зросла вдвічі. У “Новій пошті” похвалилися статистикою після Black Friday

Найважчі посилки приходять в Україну з Великої Британії, а найдорожчі - з США

Після "чорної п'ятниці" (23-25 ​​листопада) кількість відправлень "Нової поштою" із зарубіжних інтернет-магазинів зросла в два рази, а по Україні - на 27%.

Про це йдеться у повідомленні на сайті компанії “Нова пошта”.

Найбільший ефект від розпродажу в Україні компанія зафіксувала у понеділок, 26 листопада, коли у відділеннях та онлайн оформлюються експрес-накладні від інтернет-магазинів. Зростання склало більше 27% порівняно зі звичайними днями листопада.

Традиційно українці купують одяг, електроніку та косметичні засоби.

Якщо ж йдеться про сервіс доставки з зарубіжних онлайн-магазинів, то перші результати компанія побачила за кілька днів, коли користувачі зафіксували трекінг-номер замовлення у особистому кабінеті.

Кількість відправлень зросла вдвічі порівняно з попередніми 5 днями.

“У порівнянні з 2017 роком їх стало на 18% більше - інтерес споживачів до послуги доставки з зарубіжних магазинів постійно зростає”, - хваляться у поштовій компанії.

Найбільшу кількість замовлень (близько 90%) користувачі традиційно роблять у США.

Найважчі посилки надходять з Великої Британії (середня вага 1,85 кг порівняно з середнім показником усіх країн 1,7 кг), найдорожчі – із Сполучених Штатів (середня вартість відправлення з країни $70 при загальній середній вартості $63).

До топу найбільш популярних серед українських покупців зарубіжних магазинів, згідно з даними компанії, входять eBay, Amazon, 6pm та Carter’s.