Представники українського бізнесу зібрали на потреби дітей із синдромом Дауна 240 тис. грн

15 корпоративних збірних узяли участь у 7-му благодійному турнірі з боулінгу “Кубок відкритих сердець-2018"

Команди зібрала Всеукраїнська благодійна організація "Даун Синдром". Такий синтез благодійності та бізнесу - це можливість зібрати кошти та познайомити  людей з проблемами людей з синдромом Дауна.

“Я особливий, бо допомагаю особливим”, - такий слоган турніру.

"Наша мета присутності тут сьогодні - підтримати цю організацію, ВБО "Даун Синдром", яка вже протягом багатьох років без підтримки з боку держави оточує себе бізнесом, оточує себе компаніями, які розуміють необхідність підтримки таких соціальних проектів, допомагають їм, але поєднують цю допомогу з таким прекрасним форматом відпочинку, як наприклад сьогодні", - говорить учасник змагань і директор з маркетингу оператора державних лотерей "М.С.Л." Павло Вайсеро.

Особливість “Кубку відкритих сердець” у тому, що гравці можуть одразу побачити, кому вони допомагають.  Крім того, з корпоративними командами змагалися і молоді люди з синдромом Дауна. Це хлопці та дівчата від 16 до 30 років. 

Завдяки цьому турніру було зібрано 240 000 гривень. Усі гроші будуть спрямовані на підтримку програм Центру раннього розвитку для дітей з синдромом Дауна.