"Тому що я веселий і смішний". Восьмирічний відеоблогер розкрив секрет своєї популярності

Восьмирічний хлопчик із США, який публікує огляди іграшок на своєму каналі в YouTube, став найбільш високооплачуваним блогером відеохостингу, заробивши за минулий рік $22 мільйони

Раян і його канал Ryan ToysReview обігнав попереднього лідера YouTube Джейка Пола на 500 тисяч доларів, інформує ВВС.

На третьому місці в рейтингу знаходиться канал Dude Perfect, який заробив за рік 20 мільйонів доларів. Батьки Раяна розміщують відеоогляди іграшок майже кожен день. Влог про "гігантське блакитне магічне яйце" з іграшками усередині за три дні переглянули більше ніж 1,9 мільйона ​разів.

У порівнянні з минулим роком доходи Раяна подвоїлися, при цьому сума заробітку юного відеоблогера не включає ні податки, ні гонорари юристів і агентів.

На запитання телеканалу NBC про те, чому інші діти так люблять дивитися його відеоролики, Раян, якому нещодавно виповнилося вісім років, сказав: "Тому що я веселий і смішний". З тих пір, як батьки Раяна зареєстрували канал у березні 2015 року, його відео загалом подивилися майже 26 мільярдів разів; у каналу - 17,3 мільйона підписників.

За даними Forbes, значну частину заробітку забезпечує реклама, яка показується під час роликів, решта - дохід від спонсорських проектів.