РФ запровадила на окупованих територіях особливий режим підтримки боєготовності

Російське окупаційне командування запровадило особливий режим підтримання постійної бойової готовності з’єднань і частин 1 та 2 армійського корпусів Збройних сил РФ

Про це повідомив речник Міноборони полковник Дмитро Гуцуляк. 

Так, підрозділи російських окупаційних військ перебувають у стані так званого “особливого режиму несення служби” та інтенсивно проводять заходи, характерні для приготувань до активізації бойових дій.

"Передові позиції посилюються додатковими бронегрупами й артилерійськими розрахунками із забезпеченням їх подвійним боєкомплектом. При цьому, російським військовослужбовцям на період дії воєнного стану в окремих областях України скасовано відпустки та введені інші обмеження, у тому числі заборонено звільнення з військової служби", - сказав він. 

Командування РФ нарощує ведення розвідки вздовж всього російсько-українського кордону шляхом розгортання додаткових сил і засобів. Також продовжується посилення розвідувальних підрозділів 1 та 2 АК окупантів кадровими військовослужбовцями Головного розвідувального управління Генерального штабу ЗС РФ.