Chanel відмовився від екзотичної шкіри та хутра тварин

Французький модний бренд Chanel більше не використовуватиме у своїх колекціях хутро та шкіру екзотичних тварин. Зокрема, йдеться про шкіру крокодила, ящірки, ската та змії

Про це повідомляє Vogue.

No more croco for Coco – напередодні показу колекції Chanel Métiers d'Art бренд оголосив про те, що у своїх колекціях більше не використовуватиме шкіру екзотичних тварин. Йдеться про шкіру крокодилів, ящірок, змій і скатів.

"Майбутнє високоякісних продуктів за тими ноу-хау, які можна створити в наших ательє", – поділився Бруно Павловскі, президент Chanel.

Очільник компанії пояснив, що все складніше знаходити сировину, що відповідає стандартам якості і етиці модного дому та додав, що майбутнє Chanel за дослідженнями і розробками текстилю та шкіри.

Нагадаємо, за останні кілька сезонів керівництво багатьох з основних модних брендів ухвалило рішення не використовувати натуральні хутра і шкіру в своїх колекціях. Серед люксових важкоатлетів, які змінили курс на прогресивніший, такі імена, як Burberry, Gucci, Versace і Michael Kors.