Наркотики та квартирні крадіжки: з України вислали грузинського "злодія в законі"

Правоохоронні органи у Києві затримали кримінального авторитета на прізвисько "Нукрі Гальський" і депортували його за межі країни

Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Києва.

"Громадянин Грузії 1987 року народження на територію України прибув за межами пункту пропуску державного кордону і мав намір контролювати злочинну діяльність у Києві та Київській області", - сказав начальник Головного управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко.

На 3 тижні перебування в столиці Нукрі Гальський налагоджував зв'язки і планував стати куратором діяльності оптових ринків та організованих груп квартирних злодіїв.

"Правоохоронці встановили, що затриманий у 2013 році коронований у Туреччині іншими "злодіями у законі". Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності у Російській Федерації та Грузії за злочини, пов’язані з обігом наркотиків та квартирні крадіжки", - наголосив начальник поліції Києва.

Повідомляється, що поліція Києва разом з ДМС депортували кримінального авторитета за межі країни із забороною в'їзду в Україну на 3 роки.