Один боєць Об'єднаних сил загинув, троє - поранені. Втрати окупантів - 7 бойовиків

У вівторок, 4 грудня, російські найманці на Донбасі 24 рази обстрілювали позиції української армії, в тому числі 7 разів - із озброєння, забороненого Мінськими угодами

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

Терористи прицільно били з мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районах населених пунктів Кримське, Новозванівка, Троїцьке, Луганське, Авдіївка, Піски, Славне, Тарамчук, Березове, Новомихайлівка, Красногорівка, Старогнатівка, Водяне та Широкине.

Також було зафіксовано активність снайпера бойовиків.

З 82-мм мінометів загарбники обстріляли опорні пункти поблизу Кримського, Пісків, Новозванівки, Широкиного та Водяного на Приазов'ї. Біля Луганського росіяни гатили зі 120-мм мінометів. Захисників Красногорівки окупанти обстріляли протитанковими керованими ракетами, по оборонцях Троїцького та Водяного цілили з озброєння БМП.

Під час бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще троє - зазнали поранень. Натомість, за даними розвідки, 4 грудня, окупанти втратили 7 бойовиків: двох - загиблими, ще 5 - пораненими.

З опівночі 5 грудня станом на 7:00 терористи обстріляли українські позиції поблизу Тарамчука. Важке озброєння при цьому не застосовувалося, втрат із боку Об'єднаних сил не зафіксовано.