Олександр Шевченко іде в президенти від “Українського об'єднання патріотів”

Партія УКРОП визначилась з кандидатом в Президенти України. Рішення ухвалив 16-й з'їзд політичної партії “Українське об'єднання патріотів” на підставі результатів внутрішніх президентських праймеріз

Офіційно! Олександр Шевченко йде в Президенти України! Таке рішення ухвалив 16-й з'їзд політичної партії “Українське об'єднання патріотів” на підставі результатів внутрішніх президентських праймеріз. Це тип голосування, який передбачає обрання одного кандидата від політичної сили. Внутрішньопартійні перегони стартували ще на початку березня. Претенденти презентували власні програми в усіх регіонах України. А фаворита однопартійці обирали шляхом голосування на обласних конференціях.

“Ми маємо кращого обирати з посеред себе шляхом внутрішньопартійної боротьби. Саме це має передувати вибору, який ми потім пропонуємо виборцеві безпосередньо на дільниці. І тому ми це запропонували, взявши найкращі зразки західної демократії. Ми перша в Україні партія, яка почала праймеріз і завершила його, тобто пройшла цю формулу до кінця”, - розповідає голова партії УКРОП Тарас Батенко.

Із 26-ти регіонів України Олександр Шевченко переміг у 24-ьох. Разом з дружиною та донькою кандидат в Президенти під оплески двох тисяч однопартійців підіймається на сцену. Олександр Шевченко презентує свою програму та розповідає з якими намірами йде на вибори. Чесність та відповідальність чиновників, сильні економіка та армія, добробут українців.

“Це безумовно рівень життя людей, і наша армія. Завдяки сильній економіці ми збудуємо сильну армію. І ми не будемо дивитись ні в сторону Росії, ні в сторону Америки. І не будемо боятись нікого. Ми не повинні копіювати когось, ми повинні знайти той свій шлях. І обігнати, як то кажуть, не наздоганяючи. Створити свою власну модель, але безумовно вивчивши перед цим кращий світовий досвід”, - переконаний переможець президентських праймеріз Олександр Шевченко.

Процедуру внутрішньопартійних праймеріз використовують у низці розвинених країн світу. Зокрема у США, Ізраїлі, Великій Британії, Іспанії. А віднедавна цей досвід запозичили і в Італії та Франції. Відтепер він опробуваний і в Україні.