Футболісти "Арсеналу" потрапили у скандал через вечірку із 70 дівчатами та звеселяючим газом

Британська газета The Sun оприлюднила відео, на якому гравці "Арсеналу" розважаються із дівчатами, алкоголем та звеселяючим газом

Про це повідомляє The Sun.

У видання з'явилися відеозаписи вечірки, яку гравці влаштували за лічені дні до старту сезону в серпні. На ній, як стверджується, були присутні 12 футболістів та понад 70 дівчат. Вечірка супроводжувалася вживанням шампанського, горілки, скотчу, а також звеселяючого газу.

На відео фігурують футболісти "Арсеналу" - Олександр Ляказетт, П'єр-Емерік Обамеянг, Месут Озіл, Сеад Колашинац та новачок команди Маттео Гендузі. Вони вживають звеселяючий газ. Також на відеозаписі є екс-футболіст "Шахтаря" Генріх Мхітарян та Шкодран Мустафі, які не вдихали речовину.

Свідок вечірки, якого віднайшло видання, заявив, що ніколи в житті не бачив нічого подібного.

"Вони приносили ємності зі звеселяючим газом мішками і постійно вдихали. Деякі навіть періодично втрачали свідомість. Це якась дичина. Молодий гравець з кучерявим волоссям повністю відключився і завалився на бік. Було неймовірно бачити, як так звані спортсмени і приклади для наслідування вживають небезпечну речовину", - розповів очевидець.