"Міс світу-2018" обрали мексиканку. Фотофакт

Переможницею конкурсу "Міс світу-2018" стала мексиканка Ванесса Понсе

Про це повідомляє офіційний сайт конкурсу.

Ванесса Понсе здобула титул "Міс світу - 2018" на 68-му міжнародному конкурсі краси, що відбувся в курортному місті Санья у Китаї.

Друге місце посіла представниця Таїланду Ніколін Пічапа Лімснукан. Корону переможниці цього року вручила представниця Індії Мануш Чхіллар, яка здобула перемогу на "Міс світу - 2017".

Завершальний етап конкурсу тривав впродовж трьох годин і складався з декількох частин. Дівчата танцювали в національних костюмах, публіці також були представлені відеоролики проміжних етапів змагань: впродовж місяця до фіналу в Саньї відбувалися спортивні змагання, конкурс дефіле у вечірніх нарядах, презентація благодійних проектів, а також конкурс талантів.

З урахуванням усіх досягнень учасниць журі оголосило 30 претенденток на корону, потім вибрала 12 найкращих і, нарешті, визначило п'ятірку кращих, серед яких виявилися представниці Білорусі, Мексики, Таїланду, Уганди і Ямайки. Кожній з дівчат було поставлено фінальне питання, відповідь на яке вплинув на остаточне рішення суддів.

Україну на конкурсі представляла Леоніла Гузь. Однак, вона не увійшла у Топ-30 учасниць, які виступали у фіналі.