Ломаченко переміг Педрасу у бою за два чемпіонські титули

Українець Василь Ломаченко переміг пуерториканця Хосе Педрасу у бою за титули чемпіона світу WBA та WBO

Сьогодні у Нью-Йорку (США) Василь Ломаченко провів проти пуерториканця Хосе Педраси об'єднавчий бій за титули чемпіона світу у легкій вазі (до 61,2 кг) за версіями WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації).

Боксери обережно розпочали поєдинок та присвятили перший раунд розвідці. Ломаченко дозволив Педрасі працювати першим номером та активізувався лише наприкінці трихвилинки.

У другому раунді українець почав збільшувати темп та провів кілька вибухових атак. Педраса вдало захищався та тримав суперника на дистанції за допомогою джебу.

Пуерториканець намагався заплутати Ломаченка та постійно змінював стійку з правої на ліву. Попри це, українець у третьому раунді прорвався на близьку дистанцію та завдав Педрасі першого потужного удару. Між тим і Ломаченко отримав неприємний випад, після якого у нього з'явилося розсічення на лівій брові.

Ломаченко у четвертому раунді почав пресингувати та притискати суперника до канатів, завдавши йому перед гонгом разючого удару лівою.

У шостому раунді українець продовжив домінувати у ринзі та вразив суперника серією із трьох ударів, одним із яких влучив у щелепу.

Ломаченко не давав супернику перепочинку та примушував його невпинно оборонятися. Українець розпочав восьмий раунд влучним ударом лівою. Педраса все більше пропускав та поступово втрачав орієнтацію у ринзі.

У дев'ятому раунді Ломаченко провів вдалу подвійну комбінацію, влучив супернику у щелепу та примусив його похитнутися.

Ломаченко впевнено лідирував за очками, тому Педрасі було необхідно рятувати бій. Він дещо активізувався та завдав українцю кількох неприємних ударів джебом.

У 11-му раунді Ломаченко затиснув суперника біля канатів та розпочав бомбардувати його десятками ударів. Педраса не відповідав та врешті опустився на коліно, примусивши рефері відрахувати нокдаун. Одразу після цього Ломаченко ударом по корпусу відправив пуерториканця у ще один нокдаун, але суперник знову піднявся.

У 12-му раунді Ломаченко контролював ситуацію на рингу та не йшов на добивання, впевнено довівши бій до перемоги за очками - 119:107, 117:109, 117:109.

Читайте також: Ломаченко - Педраса. Все про чемпіонський бій українця