Суд поновив Насірова на посаді голови ДФС

У вівторок, 11 грудня, Окружний адміністративний суд Києва поновив на посаді голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова

Про це повідомив у Facebook депутат Верховної Ради Андрій Журжій.

"Суд поновив Насірова на посаді голови ДФС!" - написав нардеп.

При цьому нардеп зазначив, що суд ухвалив виплатити Насірову гроші за період відсторонення від посади.

"Окружний адміністративний суд міста Києва скасував розпорядження КМУ про звільнення Насірова Р. М. з посади Голови ДФС України та зобов'язав поновити його і виплатити упущений заробіток. Повне рішення суду поки відсутнє, але представник Насірова Р. М. в суді повідомив, що просить поновити з причини порушення процедури при звільненні", - написав Журжій у коментарях.

Журжій також повідомив, що представники ДФС і Кабміну під час засідання майже не відповідали на запитання, а у суду нібито були сумніви щодо наявності у Насірова британського громадянства.

"Судячи з поведінки одного з колегії суддів, суд сумнівався в достовірності факту існування в екс-голови ДФС України громадянства Об'єднаного Королівства. Дивує поведінка представників КМУ та ДФС України у цій справі. На майже всі запитання суду та представника Насірова Р. М. відповідей вони фактично не надавали, а вказували, що інформацією не володіють але посилалися, що така інформація міститься в тому чи іншому департаменті їх органу", - додав Журжій.