Вбити чоловіка заради грошей, і "повісити" це на алігаторів: у США жінку звинувачують в змові з коханцем

Мешканку американського міста Таллахассі, штат Флорида, звинуватили в змові з коханцем заради вбивства її чоловіка: він був застрахований на 1,75 мільйона доларів

 Про це повідомляє The Washington Post.

Ввечері 16 грудня 2000 року Майк Вільямс пішов полювати на качок. Він пообіцяв дружині повернутися вчасно, але назад додому так і не потрапив. Масштабна пошукова операція не дала результатів: ні зниклого чоловіка, ні його останків так і не виявили. У поліції зробили висновок, що він випав з човна і потонув, а тіло з'їли алігатори.

На прохання дружини, Деніз Вільямс його визнали загиблим в результаті нещасного випадку. Після цього їй виплатили 1,75 мільйона доларів,, на які було застраховано його життя.

У 2005 році Деніз вийшла заміж за найкращого друга покійного чоловіка - страхового агента Браяна Вінчестера - їх шлюб протривав 7 років. 

А у 2016 екс-чоловік викрав Вільямс і годину утримував її, погрожуючи пістолетом. За рік його засудили до 20-річного ув'язнення за викрадення людини. А наступного дня стало відомо, що останки зниклого 17 років тому Майка Вільямса знайшли. Тест ДНК підтвердив, що це саме він.

Засуджений чоловік стверджує, що він із Деніз Вільямс були коханцями ще з 1997 року, і вбивство Майка Вільямса було їх спільним задумом. Як страховий агент, він знав, що життя Майка застрахована на велику суму - одну зі страховок продав він сам.

На суді Вінчестер розповів, що виштовхнув Майкка з човна в надії, що важкі болотні чоботи затягнуть його на дно, але мисливець вчепився за пень і почав кликати на допомогу. Тоді Вінчестер застрелив його з рушниці, кинув в автівку, відвіз у безлюдне місце та закопав.

У травні 2018 року Деніз Вільямс заарештували і звинуватили у вбивстві першого ступеня, змові з метою вбивства і співучасті після вбивства. Жінка та її адвокат заперечують всі звинувачення. Захисник припускає, що Вінчестер бреше про її роль в злочині, оскільки уклав угоду зі слідством, яка дозволила б йому уникнути звинувачень у вбивстві і більш суворого покарання за викрадення.