Гендиректор держпідприємства не вніс в декларацію нерухомість в окупованій Ялті

Гендиректор державного підприємства "Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв" Павло Кривонос у декларації за 2016 рік не задекларував нежитлові приміщення в окупованій Ялті

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

НАЗК за результатами повних перевірок декларацій 3 посадовців виявило декларування недостовірної інформації на суму понад 250 прожиткових мінімумів для працездатних осіб. Нацагентство повідомило про це Нацполіцію, направивши відповідні обґрунтовані висновки.

"Генеральний директор державного підприємства "Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв" Кривонос Павло Олександрович, подаючи декларацію за 2016 рік, не задекларував нежитлові приміщення у м. Ялта, на які за посадовцем зареєстровано право власності, недостовірно вказав вартість належних йому автомобілів та розмір власного доходу та доходу своєї дружини", - сказано у повідомленні.

У НАЗК наголосили, що загалом у декларації посадовця  встановлено недостовірні відомості на суму понад 670 тис. гривень.

Крім того, встановлено, що депутат Прилуцької районної ради Михайло Андрієвський у декларації за 2017 рік не вказав власну квартиру, автомобіль ГАЗ, недостовірно вказав суму внеску до статутних капіталів товариств. Також депутат не вказав у декларації квартиру, житловий будинок та три земельні ділянки дружини.

"Загалом у декларації депутата встановлено недостовірні відомості на суму понад 1,43 млн гривень", - зазначили у нацагентстві.

Також у НАЗК повідомляють, що старший державний інспектор митного поста Сумської митниці ДФС Євген Маслюк не задекларував 3 автомобілі членів сім’ї - батька та матері, а також недостовірно вказав суму їх доходу та доходу дружини. При цьому загальна сума недостовірних відомостей, встановлених під час перевірки декларації посадовця, складає понад 570 тис. гривень.