В Ізмаїлі у багатоповерхівці вибухнула саморобна піротехніка: згоріли три квартири

Сильна пожежа сталася в суботу, 15 грудня 2018 року, в Ізмаїлі, у багатоквартирному будинку №8 по Фанагорійська вулиці (район фортеці)

Вогонь спалахнув о 07:30 ранку. Пожежники прибули на місце події протягом восьми хвилин з моменту надходження повідомлення, пише Думская.net.

До 9:30 вогонь вдалося ліквідувати. Пожежа охопила загалом 130 квадратних метрів. Постраждали три помешкання, сильніше за всіх - №101 на четвертому поверсі. Вона повністю вигоріла разом з балконом. Також вогонь пошкодив майно та балкони в квартирах №104 і 105 на п'ятому поверсі.

Очевидці стверджують, що на балконі квартири №101 вранці пролунало два вибухи. Звук був такий, ніби вибухнули петарди. Після цього вогонь, що виник на балконі, перекинувся в квартиру.

За інформацією ДСНС, в квартирі, де сталося загоряння, мешкали три людини. Власник житла, чоловік 1984 року народження, отримав опіки й був ушпиталений до Центральної міської лікарні. За інформацією медиків, його життю зараз нічого не загрожує. Про ступінь отриманих ушкоджень можна буде точно говорити через два дні.

"Жителі мікрорайону "Фортеця", де сталася пожежа, кажуть, що потерпілий вже не один рік займався кустарним виробництвом петард, які зберігав на балконі. Вочевидь, вибух цієї піротехніки і став причиною того, що сталося", - зазначає видання.