У Лондоні росіянин із ім'ям, прізвищем і віком як у радника Путіна Суркова керував фірмою звукозапису

Тезка і однофамілець куратора бойовиків на Донбасі, радника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова виявився керівником студії звукозапису в Лондоні Johnny Boy Records у 2016-2017 році

Про це повідомляє видання "Открытые медиа".

За даними британського реєстру Companies House, чоловік на ім'я МСVlad Surkov керував студією з липня 2016 по листопад 2017 року. Засновник компанії - продюсер Джон Равенхолл, який у 90-х роках брав участь у випуску диска Скетмен Джона Sorry Seems To Be The Hardest Word, а 2010-х випускав альбоми новозеландського співака Гленна Айткена. Приставку МС зазвичай використовують репери. Це значить "церемоніймейстер" - master of ceremonies.

За даними реєстру, Влад Сурков МСVlad Surkov має громадянство РФ, народився у вересні 1964 року (Владислав Сурков народився 21 вересня 1964 року), живе в центрі Москви.

Радник Путіна Владислав Сурков неодноразово був помічений у співпраці з рок-музикантами, захоплюється репом і називав російського репера Оксімірона "класиком вітчизняної поезії".

При цьому з 2014 року Сурков перебуває під санкціями ЄС, тобто, не має право в'їжджати до країн ЄС і здійснювати там будь-яку діяльність. Правда, журналісти стверджували, що Сурков обходив заборони. Проте ЗМІ повідомляли, що в травні 2016 року Сурков відвідав гору Афон у Греції, хоч сам він це заперечив. Але, за даними росийського видання "Интерфакс", у жовтні 2016 року Сурков приїхав до Берліна на зустріч лідерів країн "нормандської четвірки" попри санкції.