У Національному цирку України прем'єра новорічної різдвяної казки

Європейська програма, яка поєднала в собі синтез світла, чарівних мелодій, грайливих фонтанів та найкращі циркові номери

Приголомшливе шоу “Краплі живої води”! В Національному цирку України нова прем'єра новорічної різдвяної казки. Європейська програма, яка поєднала в собі синтез світла, чарівних мелодій, грайливих фонтанів та найкращі циркові номери.

“В нас зібрані всі циркові жанри плюс новітні технології. До циркових жанрів ми добавляємо світло, звук, лазери і звичайно ж фонтани! У нас казка “Краплі живої води”. Ми разом з глядачем, разом з нашими дітками будемо збирати краплі води, для того щоб оживити новорічну ялинку”, презентує прем'єру Іван Швець, директор програми “Краплі живої води”.

“Краплі живої води” - це ретельно відпрацьоване шоу. Тут все продумано до дрібниць. Арена палає в променях чарівних крапель. А на очах дітей просто відбувається новорічне диво. Арена цирку була забита майже вщент. Перша прем'єра і перші емоції глядачів.

“Найчудовіше, що можна було придумати. У залі дуже приємно знаходитися. У нашому цирку стали з'являтися дуже красиві, молоді обличчя. Це дуже приємно”, - ділиться емоціями киянка Регіна.

Найприємніші емоції і у дітей. Тож директор Іван Швець ще раз запрошує батьків та малюків відвідати нове шоу: “Запрошуємо усіх на головну циркову ялинку України! Приходьте за вашими мріями, вони тут збуваються!”

Національний цирк вже багато десятиліть залишається улюбленим місцем відпочинку дітей і дорослих. Тут завжди панує атмосфера дружби, веселощів та нових пригод. Програма “Краплі живої води” триватиме до 13 січня.