Насіров вимагає від лікаря 1 млн морального збитку, - Супрун

Поновлений через суд на посаді голови ДФС Роман Насіров подав цивільний позов до суду через нібито розголос даних без його дозволу. У суді від лікаря чиновник вимагає 1 млн грн відшкодування

Про це написала на своїй сторінці у Facebook виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

“Сьогодні о 14:00 в Шевченківському суді міста Києва будуть розглядати справу лікаря, який свідчив по кримінальному провадженню Романа Насірова”, - пише Супрун.

За інформацією міністра, лікар Насірова — Максим Соколов, інтервенційний кардіолог, який працює в Інституті кардіології ім. академіка М.Д. Стражеска.

Читайте також: 10 фактів із життя Романа Насірова

НАБУ зверталися до його інституту з проханням здійснити обслідування стану здоров’я Насірова.

Пізніше, як голова комісії, він давав свідчення у суді по справі Насірова. Перебуваючи під присягою і відповідаючи на запитання судді він озвучив факти про стан здоров’я Насірова.

“Насіров подав цивільний позов до суду, бо ці дані розголосили без його дозволу. Паралельно адвокати Насірова подали в поліцію заяву про порушення кримінальної справи з тієї ж причини.

У суді від лікаря Насіров вимагає 1 000 000 грн відшкодування” ,- пояснює міністр.

“По лікарю, який свідчив згідно з чинним законодавством, далі відбувається судове провадження і може бути винесений вирок виплатити величезну суму особі, яка підозрюється у розкраданні мільярдів коштів платників податків”, - обурюється Супрун.