Окупанти в Криму провели навчання з ракетними комплексами С-400 "Тріумф"

В окупованому Криму Російська федерація провела навчання з протиповітряної оборони з ракетними комплексами С-400 "Тріумф"

Про це повідомляє ТАСС.

"Бойові розрахунки зенітних ракетних комплексів (ЗРК) С-400" Тріумф "зі складу з'єднання армії ВПС і ППО Південного військового округу, дислоковані в Криму, провели навчання з протиповітряної оборони (ППО)", - йдеться в повідомленні.

Росіяни відпрацювали згортання пускових і радіолокаційних установок, потім перебазувалися в нові позиційні райони. Розгорнувши пускові установки, окупанти перевірили орієнтування комплексів на місцевості, після чого привели їх в бойовий режим і почали збір даних повітряної обстановки.

"При здійсненні маршу прикриття колони від повітряного нападу умовного противника здійснювали розрахунки зенітних ракетно-гарматних комплексів" Панцир ". З метою відпрацювання захід щодо маскування при зміні позицій, вчинення маршу відбувалося в умовах задимлення із застосуванням димових та піротехнічних засобів", - повідомили РосЗМІ.

Повідомляється, що навчання завершилися електронними пусками: була вражена виявленна ціль, що імітує засоби повітряного нападу умовного противника.