Танці з Путіним: австрійський міністр не думала, що він приїде на весілля

Міністр закордонних справ Австрії Карін Кнайссль запевняє, що запрошення президента РФ Володимира Путіна на власне весілля було спонтанним рішенням без сподівання, що він приїде

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на австрійські ЗМІ.

"Я не збираюся вдруге виходити заміж", - сказала Кнайссль, коментуючи питання, чи запросила б знову президента РФ на весілля після всього того медійного скандалу, який мав місце.

За її словами, запрошення Путіна, який у той момент у липні перебував з візитом у Відні, було "дуже спонтанним": "Я тоді вчинила спонтанно. Це не був якийсь прорахований крок. Я тоді хотіла, так би мовити, поділитися (радістю - ред.) з моїми друзями. І я тоді не розраховувала, що він прийме запрошення".

Вона додала, що з Путіним провела просто приватну розмову: "У мене немає проблем з тим, щоб, так би мовити, цю приватну розмову, яку ми мали, відокремлювати від інших речей".

В інтерв’ю вона також прокоментувала санкції ЄС проти Росії, нагадавши, що нещодавно вони були продовжені, і наразі немає підстав для їх скасування.

Кнайссль прославилася своїм скандальним весіллям. Вона запросила на святкування, що відбулося 18 серпня, президента РФ Володимира Путіна. У МЗС Австрії з цього приводу заявили, що це було приватне святкування.